• MacArthur Texas Logo

    MacArthur High School

    Bell Schedules 2019-2020

     

     

     

    Regular Schedule

    1st period

    8:45 – 9:30 (45 mins)

    2nd period

    9:35 – 10:20 (45 mins)

    9:35 – 9:40 Attendance Reporting Time

    3rd period

    10:25 – 11:10 (45 mins)

    4th period

    11:15 – 12:55 (60mins, +30 min lunch)

    Please show KMAC during this extended period for important announcements.

    A Lunch 11:15 – 11:45

    B Lunch 11:50 – 12:20

    C Lunch 12:25 – 12:55

    5th period

    1:00 – 1:45 (45 mins)

    6th period

    1:50 – 2:35 (45 mins)

    7th period

    2:40 – 3:25 (45 mins)

    8th period

    3:30 – 4:15 (45 mins)

     

     

     

    Pep Rally Schedule

    1st period

    8:45 – 9:27 (42 mins)

    2nd period

    9:32 – 10:12 (40 mins)

    9:35 – 9:40 Attendance Reporting Time

    3rd period

    10:17 – 10:59 (42 mins)

    4th period

    11:04 – 12:39

    A Lunch 11:04 – 11:34 (KMAC)

    B Lunch 11:39 – 12:09

    C Lunch 12:14 – 12:44 (KMAC)

    5th period

    12:49 – 1:31 (42 mins)

    6th period

    1:36 – 2:18 (42 mins)

    7th period

    2:23 – 3:05 (42 mins)

    8th period

    3:10 – 3:35 (25 mins)

    Release for pep rally at 3:35.

    Pep Rally

    3:45 – 4:15 (30 mins)


    Pep Rally Information

    • Freshmen are not allowed to go to the pep rally due to limited space in the gym. 

    • 10th, 11th and 12th grade students can only be released to attend the pep rally if:
      • They are wearing a MacArthur-themed t-shirt (red or black t-shirts are also acceptable).
      • They are wearing their ID badge (must be clearly visible).

    • If teachers have students who are not attending the pep rally, they will stay in their classroom. Teachers will send pep rally attendees once they are released over the PA system at 3:35pm.

    • If everyone is eligible to attend, teachers will accompany their students to the Spectator Gym once released over the PA system at 3:35pm.

     

     

     

    Cardinals Soar (Tues/Thurs)

    1st period

    8:45 – 9:25 (40 mins)

    2nd period

    9:30 – 10:10 (40 mins)

    9:35 – 9:40 Attendance Reporting Time

    3rd period

    10:15 – 10:55 (40 mins)

    4th period

    11:00 – 12:30

    A Lunch 11:00 – 11:30 (KMAC)

    B Lunch 11:30 – 12:00

    C Lunch 12:00 – 12:30 (KMAC)

    5th period

    12:35 – 1:15 (40 mins)

    6th period

    1:20 – 2:00 (40 mins)

    6A/Advisory

    2:05 – 2:45 (45 mins)

    Students attend intervention or advisory.

    7th period

    2:50 – 3:30 (40 mins)

    8th period

    3:35 – 4:15 (40 mins)